Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inter Mediolan Vs Bayern Monachium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inter mediolan vs Bayern monachium

0-1 Bayern monachium wygrywa to starcie po strzale M. Gomez (91')

Żółte kartki

Bayern:

F. Ribery (34')

Inter:

J. Zanetti (21')

W. Sneijder (56')

Dla tych co przegapili mecz

A ja byłem za Interem no, ale cóż B)

Opublikowano

omg inter to szmaty tyle moge oni mowic

ja z barca przypadkiem wygrali to w rewanzu pedalki tylko w obronie grali

ja bylem za bayernem mialem nadzieje ze robben i riberry strzela cos fajnego ale robben

duzo sie przyczynil to gola bardzo ladny strzal

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

omg inter to szmaty tyle moge oni mowic

ja z barca przypadkiem wygrali to w rewanzu pedalki tylko w obronie grali

ja bylem za bayernem mialem nadzieje ze robben i riberry strzela cos fajnego ale robben

duzo sie przyczynil to gola bardzo ladny strzal

Wmawiaj sobie dalej, że to był przypadek, lepiej się oszukiwać niż przyjąć prawdę... W piłce nożnej nie chodzi o styl, chodzi o zwycięstwo, przykład Arsenalu który mimo, że gra ładnie dla oka to od dawna nie postawił żadnego trofeum w klubowej gablocie.

@top

Ja nie kibicowałem nikomu, po prostu chciałem zobaczyć ładny mecz i się nie zawiodłem. Szkoda tylko, że tak mało bramek bo okazji było znacznie więcej po obu stronach :)

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

W zasadzie mecz byl wyrownany, i obie druzyny mialy nie farta przy strzelaniu, wynik powinien byc spokojnie 2:3 ;p

Mecz redni, i tak kibicuje Arsenalowi, i Chelsea

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

hmmm.... w stworzonych sytuacjach było może na remis..... ale Bayern ich zniszczył.... zwycięstwo jak najbardziej zasłużone, już się bałem, że Inter jak zwykle "autobus" i zwycięstwo fartem

Opublikowano

Wmawiaj sobie dalej, że to był przypadek, lepiej się oszukiwać niż przyjąć prawdę... W piłce nożnej nie chodzi o styl, chodzi o zwycięstwo, przykład Arsenalu który mimo, że gra ładnie dla oka to od dawna nie postawił żadnego trofeum w klubowej gablocie.

Arsenal to bardzo młoda drużyna poczekajmy za 2-3 lata, ale i w tym roku może namieszać.

@Top

Zawiodłem się na tym meczu myślałem, że bardziej zawalczą.

Me gusta.

Opublikowano

@top

Ja nie kibicowałem nikomu, po prostu chciałem zobaczyć ładny mecz i się nie zawiodłem. Szkoda tylko, że tak mało bramek bo okazji było znacznie więcej po obu stronach :)

A ostatni mecz z barca i arsenalem to co ? barca dominowala arsenal i tak przegrala cudem 1 -2 . A arsenal gral jak cioty przy nich. Dla mnie w pilce sie liczy styl a nie wygrana. Taka pilka ze starych lat.

Dzisiaj juz kazdy sport zanika , boks robi sie niczym bo jak taki adamek walczy w ciezkiej ktory nie ma predyspozycji, klatka , mma robi sie nudne i inne sporty tez malo efektywne. Skoki narciarskie tez juz zanikaja bo wszystko o bezpieczenstwo chodzi i juz nie skakaja wiatry nie wiatry nie ma fajnych skokow.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano
Dla mnie w pilce sie liczy styl a nie wygrana
wiesz w takich rozgrywkach ja Liga Mistrzów liczy się wygrana (jebać styl) Mecz Bayernu z Interem przyznam był wyrównany, obydwie drużyny tworzyły sytuacje bramkowe z tym że Bayern miał ich więcej (więcej zawodników włączało się w akcje ofensywne) Inter też miał swoje sytuacje ale Eto je sam tworzył gdyż on i Stankovic włączali się w akcje ofensywne reszta składu była bardziej skupiona na defensywie. Fakt, faktem Eto mógł strzelić bramkę z rzutu karnego podczas gdy był faulowany przez Tymoschuka. Eto miał też kilka dogodnych sytuacji ale bardzo dobrze spisywał się bramkarz Bayernu :D

icecubea.png

Opublikowano

A ostatni mecz z barca i arsenalem to co ? barca dominowala arsenal i tak przegrala cudem 1 -2 . A arsenal gral jak cioty przy nich. Dla mnie w pilce sie liczy styl a nie wygrana. Taka pilka ze starych lat.

Dzisiaj juz kazdy sport zanika , boks robi sie niczym bo jak taki adamek walczy w ciezkiej ktory nie ma predyspozycji, klatka , mma robi sie nudne i inne sporty tez malo efektywne. Skoki narciarskie tez juz zanikaja bo wszystko o bezpieczenstwo chodzi i juz nie skakaja wiatry nie wiatry nie ma fajnych skokow.

Tak zależy wam na stylu? Ale jak Polska dostaje za przeproszeniem w dupę grając dobrą piłkę to oczywiście 3/4 tych dla których liczy się styl najwięcej narzekają. To jest sport, a jak w każdym sporcie na 1 miejscu jest zawsze zwycięstwo. Zdecydowanie bardziej wolałbym gdyby Polska na EURO w grupie wygrała 3 mecze po 1:0 dosłownie gryząc trawę niż grała hurraoptymistyczny futbol gdzie dostawaliby lanie po 4:1. Ale co ja mogę wiedzieć...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png